Handelsbetingelser

1. KØB HOS Miss Emelie's.

Alle aftaler indgås på dansk.
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Miss Emelie's, før du har modtaget en ordrebekræftelse.
Miss Emelie's opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. 
 
2. PRISER OG VARELAGER
Alle oplyste priser er inklusiv moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt. Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.
 
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, prisfejl samt for udsolgte og udgået varer samt leveringssvigt fra vores leverandører.
Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle netordre hurtigst muligt.
 
3. GAVEKORT
Gavekort købt hos Miss Emelie's er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Der gælder 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekort.
 
4. BESTILLING
På www.MissEmelies.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 50 38 08 53  eller info@missemelies.dk.
 
Sådan foretages købet:
1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på "Indkøbskurv" i øverste højre hjørne.
2. Læs og accepterer vores handelsbetingelser.
3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.  
4. Tjek alle oplysninger er korrekte og tryk "Check ud".
5. Vælg betalingsmetode og tryk "Bekræft ordre". 
 
 
5. AFBESTILLING
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet "Afbestilling" til info@missemelies.dk. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
 
Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere ordren allerede er afsendt.
 
Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra info@missemelies.dk.
 
6. BETALING
På www.missemelies.dk kan der betales med:
 
6.1
- Visa, Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB og PayPal. Beløbet trækkes når din(e) vare(r) er klar til afsendelse.
- Brug af betalingskort er ikke forbundet med et kortgebyr.
 
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.
 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken www.missemelies.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
 
Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder. Dit pengeinstitut kan nemlig tilbageføre din betaling, hvis:
- du ikke har modtaget varen. 
- du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger. 
- du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den. 
 
7. LEVERING
Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage, fra vi har modtaget din ordre, til du får den med posten eller er klar til afhentning ved et udleveringssted.
Der kan dog gå op til 5-7 hverdage, hvis varen ligger på et af vores fjernlagre. 
Levering til et GRATIS-afhentningssted (www.BookMassage.Nu) kan tage op til 10 dage.
 
 
8. FORSENDELSESOMKOSTNINGER
Vi leverer til hele Danmark. Alle ordrer sendes som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.
 
Ordrer leveres med GLS eller DAO 365 og du har følgende valgmuligheder.
 
TIL DANMARK:
 
Levering til PRIVAT eller FIRMA adresse
 
Privatadresse med levering til døren
For 55 kr. bliver din pakke leveret til den privat adresse du har angivet som forsendelses adresse. Hvis du ikke er hjemme, skal du afhente pakken på et udleveringssted efterfølgende.
 
Levering til PAKKESHOP
 
Udleveringssted i nærheden af dig (gratis v. køb over 500,-)
For 45 kr. Sender vi pakken og vurdere hvilket udleveringssted der ligger tættest på dig. Når pakken er klar til afhentning vil du få yderligere besked pr. mail og/eller SMS om hvor du kan afhente den, såfremt du ikke har noteret en specifik pakkeshop med udlevering i kommentarfeltet, ved order afgivelse.
 
 
TIL UDLANDET:
Vi leverer pakker med PostNord. Priser varierer fra land til land, kontakt os for individuel pris.
 
9. FORTRYDELSESRET
Du har 14 dage til at meddele os, at du fortryde købet. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur. Varer der er bestilt i december 2019, tages retur frem til 14. januar 2020.
 
Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes hvis varen tilbageleveres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen.
Fortrydelsesretten benyttes ved at returnere varen sammen med kopi af faktura eller bon og evt. forudgående korrespondance. 
 
Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.
 
SÅDAN RETURNERER DU VAREN
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på: 
 
1. Du kan nægte at modtage varen fra distributøren.
- I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre distributøren opmærksom på, at de straks kan returnere varen til www.MissEmelies.dk.
 
2. Du kan modtage varen fra distributøren og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til www.MissEmelies.dk.
 - I denne sammenhæng skal du oplyse os om det 4-5 cifret ID og/eller faktura nummer for de købte varer.
 
Varen sendes retur til:
Hummelgaard
Ryparken 2, 2 th
2100 København Ø
 
Mærk pakken "Returvare" og oplys os om det 4-5 cifret ID nummer , som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos www.MissEmelies.dk. 
 
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning!  www.MissEmelies.dk anbefaler, at varen returneres via samme distributør som har leveret din(e) vare(r), og at varen sendes som pakke. På den måde er der mulighed for at spore pakken hos distributøren og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til MissEmelies.dk. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
 
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.
 
Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen for din(e) vare(r) naturligvis til dig. Vi returnere beløbet til det betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Forsendelsesomkosninger returneres dog ikke.
 
 
10. REKLAMATIONSRET
Når du handler på missemelies.dk har du 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af almindelig slitage, fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Der skal reklameres straks efter at du har opdaget manglen ved varen. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal produktet samt faktura sendes til:
 
Hummelgaard
Ryparken 2, 2 th
2100 Københvan Ø
 
Varen skal sendes sammen med en angivelse af følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen. 
 
Beskadiget pakke ved leveringen. Hvis din pakke er beskadiget ved modtagelsen skal du reklamere til distributøren. Hvis det er en synlig beskadigelse skal du nægte at modtage pakken. Hvis pakken allerede er modtaget, skal du kontakte distributøren hurtigst muligt, gerne samme dag. Du kan modtage med FORBEHOLD.
 
 
11. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Når du handler hos www.MissEmelies.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.
 
Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 
Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.
 
 
12. OM ANVENDELSE AF HJEMMESIDEN
Statistik:
For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål.
 
DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
 
navn
adresse
telefonnummer
e-mail adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos missemelies.dk og opbevares i 5 år i flg. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.MissEmelies.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos www.MissEmelies.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til missemelies.dk via e-mail: info@missemelies.dk. 
 
13. EJER INFORMATION
 
www.MissEmelies.dk ejes og drives af
 
Miss Emelie's
Hummelgaard
Ryparken 2
2100 København Ø
CVR 34 92 65 57
info@missemelies.dk
Telefon: 50 38 08 53