Leverings information

Fragt
 
Ved køb under 500,- betaler du porto afhængig af om du vælger med eller uden omdeling.
 
Pakker købt hos Miss Emelie's udbringes af GLS eller DAO365. Vi sender din(e) vare(r) inden for 3 hverdage såfremt alle betingelser for handlen er i orden. Du kan vælge at få leveret til din privat adresse/firma adresse eller til et udleveringssted i nærheden af dig, GLS/DAO365 vælger nærmeste udleveringssted. Såfremt du ønsker en specifik pakkeshop som udleveringssted, udfyld da med en kommentar i kommentarfeltet ved ordreafgivelse. Vær opmærksom på at i nogle områder leveres pakker ikke ud om lørdagen.
 
Såfremt varen kommer retur til Miss Emelie's grundet forkert angivet adresse eller varen ikke er afhentet inden for den angivne tidsfrist, betales forsendelsesomkostningerne til MissEmelies.dk før varen sendes til dig igen.
 

Beskadiget pakke ved leveringen

Hvis din pakke er beskadiget ved modtagelsen skal du reklamere til distributøren. Hvis det er en synlig beskadigelse bedes du nægte at modtage pakken. Hvis pakken allerede er modtaget, skal du kontakte distributøren hurtigst muligst - gerne samme dag. Du kan modtage med FORBEHOLD.